Poročni paketi za vsak okus. Kreativni, empatični, sproščeni. Ekipa predana vašemu zadovoljstvu.

Storitve

Najboljši spomini so tisti, ki oživijo tudi čez več let.

Trenutek sreče – večen spomin.

Vsaka poroka je edinstvena. Zato so tudi fotografije popolnoma prilagojene vajinemu dnevu, stilu in trenutkom, ki si jih želita zapomniti za zmeraj.

Fotografija pove več kot 1.000 besed, video pa je tisti, ki vaju bo popeljal in oživel občutke ljubezni in sreče vajinega dne.

Tukaj si lahko pogledata, kako običajno izgledajo poroke v naši družbi. Seveda pa to ni edina različica, naš dan bomo vedno prilagodili vsem vajinim željam.

Vse digitalne fotografije lahko shranita tudi v čudoviti fotoknjigi. Tako bosta lahko kjerkoli in kadarkoli podoživljala občutke vajinega dne.

Predporočno fotografiranje je namenjeno predvsem temu, da se še bolje spoznamo. Vidva s kamero, mi pa z vama. S tem na sami poroki preprečimo morebitne nerodne trenutke pred kamero.

Želita vajin dan še bolj personalizirati in narediti posebnega?

Si želita za večno zapomniti čarobne trenutke vajinega dne?

Vabila

Povabite jih v stilu! Morda unikatna ročno pisana vabila v kaligrafski pisavi? Ali pa prepustite naši oblikovalki, da za vas ustvari dizajn, ki bo navdušil goste. Zaupajte nam vaše želje.

Za vaš posebni dan vzpostavimo privatno spletno stran, kjer svatje dobijo vse osnovne informacije o poteku dneva. Uporabite jo tudi za potrditev udeležencev.

Photo booth je podoben foto kabini. Številni rekviziti poskrbijo, da se svatje zabavajo, družijo med seboj in se fotografirajo. Photo booth sam tiska posnete fotografije, ki so tudi zelo kvalitetne.

Priskrbimo profesionalnega frizerja in vizažista, meglo posebnih efektov za popestritev prvega plesa, tisk fotografij na lokaciji in vedno dostavimo končni produkt v lepi leseni embalaži.

Spoznajmo se!

Za več informacij in podrobnejši cenik nam pošljita povpraševanje.

Komaj čakamo, da vaju spoznamo!

Hvala za vaše zaupanje.
Odgovorili vama bomo v najkrajšem možnem času.