Poročni paketi za vsak okus. Kreativni, empatični, sproščeni. Ekipa predana vašemu zadovoljstvu.

Pogosta vprašanja

Poročna fotografija

Koliko fotografij dobiva in koliko časa po poroki jih prejmeva?

Število dostavljenih in obdelanih fotografij je odvisno od števila ur poroke, se pa držimo, da po celodnevni poroki prejmete približno 800 obdelanih fotografij. Te so navadno poslane v 3 do 5 tednih po poroki.

Ali res potrebujeva dva fotografa?

To je odvisno od vajinih želja, je pa po izkušnjah to najboljša praksa, saj dva fotografa zajameta več dogajanja, nudita več fotografij, večjo raznolikost in drugačen pogled. Na primer: Za fotografiranje priprav pri ženinu in nevesto doma sta potrebna dva fotografa, saj eden ne more biti na dveh mestih hkrati.

Ali ponujate tudi fotokotiček in fotobooth?

Ja, v naši dodatni ponudbi vam ponujamo tudi foto kotiček in fotobooth. V sklopu tega imate ves čas na voljo tudi foto asistenta, ki vam pomaga pri razvijanju fotografij, izbiri foto pripomočkov ter ustvarjanju personaliziranega albuma svatov.

Ali ponujate poročno fotoknjigo?

Seveda, izbirate lahko med različnimi stili, ki si jih podrobno ogledata na sestanku.

Zasledil/a sem fotografije različnih fotografov, ki so izdelane v različnih slogih: nekatere mehke in pastelne, druge so zelo ‘čiste’, tretje pa take, kot da bi bile posnete na starem filmu. Kako to dosežete?

Vsak fotograf sledi svojemu občutku, izhaja iz sebe in tudi pušča sledi svoje osebnosti v fotografijah (barvah, sencah, kontrastih, ipd.), vendar pa to ne pomeni, da bodo fotografije ustvarjene samo po fotografovem okusu. S stranko se vedno dogovorimo, kakšen stil ji najbolj ustreza in to upoštevamo že pri samem fotografiranju ter seveda tudi kasneje pri obdelavi.

Kaj lahko naredim, da bom videti čim bolje na svojih fotografijah?

Samo sprostite se in zaupajte fotografu. Najbolje izgledate takrat, ko se počutite dobro, sproščeno in brez pritiskov, zato je pomembno, da na poroki namenite dovolj časa tudi fotografiranju. Poročni fotograf vaju bo usmerjal in skozi zabavo ustvaril pogoje, kjer bodo nastale nepozabne poročne fotografije.

Skrbi naju, kako bova izgledala na fotografijah. Ne znava pozirati.

Te skrbi so odveč, saj vama mi svetujemo pri pozah in vedno še dodatno poskrbimo, da vaju prikažemo v najlepši luči. Tako med fotografiranjem, kot tudi kasneje z obdelavo fotografij.

Koliko časa namenite urejanju fotografij?

Za skrbno pripravo poročnega materiala, kar vključuje obdelavo fotografij, montažo krajšega videospota z najlepšimi utrinki in izdelavo fotoknjige, potrebujemo povprečno 2 do 4 tedne. Seveda pa se čas lahko razlikuje tudi od poroke do poroke (zakupljen paket, dolžina poroke, vaše dodatne želje ipd.).

Če se kaj zalomi, pa lahko popravite v Photoshopu, mar ne?

Ja in ne. Najbolje je poskrbeti za optimalne pogoje že med samim fotografiranjem: z dobro postavitvijo oseb in ustrezno lokacijo. V postprodukciji se urejajo splošne podrobnosti, ne pa čisto vsi detajli. Photoshop lahko dela čudeže in nikoli ni problem fotografij dodatno obdelati, a ker zahteva tudi ogromno časa, ga je treba glede na vložen trud potem tudi zaračunati.

Poročni video

Ali ponujate tudi poročni video?

Seveda. Video je čisto nekaj drugega, saj popolno zajame najlepše trenutke vajinega poročnega dneva in ga prikaže še v drugačni luči.

Zakaj (poleg fotografij) potrebujem tudi snemanje poroke?

Res je, da slika pove več kot 1000 besed, vendar je posnetek tisti, ki vaju bo vsakič, ko ga bosta pogledala, v spominih vrnil nazaj na poroko in oživel v vama vse najlepše občutke ljubezni in sreče, ki sta vaju preplavljala tega posebnega dne.

Kaj je prednost, če naročiš fotografske in snemalske poročne storitve pri istem podjetju?

Če sta fotograf in snemalec del iste ekipe, se z lahkoto izogneta nesporazumom in morebitnim motečim elementom med samim fotografiranjem in snemanjem. Ker imata oba med seboj že utečen način dela, se lažje prilagodita in komunicirata, delo pa bo na tak način potekalo bolj gladko kot sicer, ko se interesi fotografa in snemalca med seboj križajo.

Ali posnamete civilni in cerkveni del poroke v celoti?

Poročni paketi vsebujejo poročni videospot z najlepšimi utrinki. Z doplačilom v vrednosti 250 € vam v celoti, kot arhivski video, posnamemo tako civilni kot cerkveni del vajine poroke. V tem primeru ženina ozvočimo s skritim mikrofonom, ki posname vajin glas. Lahko vam posnamemo samo enega od navedenih obredov, v tem primeru znaša doplačilo 180€. Z doplačilom v vrednosti 150 € pa lahko v celoti posnamemo tudi še vajin prvi ples, ples s starši in govore na večerni zabavi.

Ali posnamete tudi daljši poročni video?

Priporočamo poročni videospot v dolžini približno 4 minute, ki popolnoma zajame najlepše utrinke vajine poroke. 4 minutni video je v tem trenutku tudi najbolj priljubljena izbira naših mladoporočencev. Z doplačilom 450 € ponujamo tudi arhivski video, ki dokumentira vajin poročni dan v celoti. Dolžina takega videa je približno 30 do 45 minut.

Koliko stane dodatni snemalec?

Cena vsakega dodatnega snemalca, ki ni del izbranih paketov, znaša 250€ do 8 ur prisotnosti oziroma 350€ do 15 ur prisotnosti.

Rezervacija

Koliko vnaprej naj rezerviram poročnega fotografa/snemalca?

Navadno imamo poročna fotografiranja in snemanja rezervirana že vsaj pol leta pred poroko. Se pa seveda najde tudi kakšna “last minute” stranka, vendar mora imeti veliko srečo, da smo še prosti.

Kako rezervirava termin? Kako je s plačilom?

Termin poročnega fotografiranja je dokončno potrjen s podpisom pogodbe in s plačilom avansa v vrednosti 20% končnega zneska. Preostanek je potrebno plačati, do dneva vajine poroke ali na dan vajine poroke.

Se lahko srečamo v živo, preden se dokončno odločiva za rezervacijo?

Vsekakor, sestanke v živo močno spodbujamo in so utečena praksa, saj se ob kavici najlažje dogovorimo o vajinih željah, pričakovanjih in načrtih glede poročnega dne.

Način dela

Kako veva, da se lahko popolnoma zaneseva na vašo ekipo?

Da vas tovrstna vprašanja ne bodo skrbela in da bo naše sodelovanje kar najbolj zanesljivo, bomo že na samem sestanku podpisali pogodbo, s katero jamčimo za resnost in kakovost naših storitev.

Koliko oseb iz vaše ekipe bo sodelovalo na poroki?

Število fotografov in snemalcev je odvisno od obsega vajine poroke in vajinih želja. Na uvodnem sestanku vama bomo glede tega svetovali in skupaj bomo določili primerno število oseb.

Nisva prepričana, če potrebujeva 4-člansko ekipo. Ali ni to preveč?

Izkušnje so nam pokazale, da se 4-članska ekipa obnese najbolje, saj lahko le na tak način zagotovimo raznolikost in dinamičnost fotografij in videoposnetkov. Prav tako pa lahko na tak način spremljamo obe družini hkrati. To je še zlasti zelo pomembno na začetku pri pripravah pri ženinu in pripravah pri nevesti ter tudi kasneje, ko se svatje razkropijo po prizorišču.

Skrbi naju, da boste na poroki moteči, kako se lahko temu izognemo?

Med poroko smo zelo profesionalni, diskretni in usklajeni, prav tako pa se poslužujemo le najnovejših tehnologij, ki omogočajo brez slišno fotografiranje. Ker sta fotograf in snemalec del iste ekipe, se z lahkoto izognemo nesporazumom in morebitnim motečim elementom.

Kaj se zgodi, če na poroko na koncu ne morete priti?

To se ne zgodi. V primeru najhujšega, da je nekdo prisiljeno odsoten, ga bo nadomestil drug član ekipe.

Ali lahko fotografije shranite na več lokacij? Kaj se bo zgodilo, če se fotografova kamera, računalnik ali SD kartica uniči, izgubi ali pa je ukradena?

Vsi naši aparati zapisujejo material na dve kartici hkrati in vsak od nas ima s seboj tudi rezervni aparat. Prav tako pa imamo na voljo programsko opremo za obnovitev materiala iz okvarjenih kartic. Skratka, možnost, da bi ostali brez posnetega materiala, je zelo zelo majhna in se nam kaj takšnega še ni zgodilo.

Ostala vprašanja

Ali so v ceno storitev vključeni potni stroški?

Kadar gre za poroko z manj lokacijami, ali pa te niso od Ljubljane oddaljene več kot 50 km, so potni stroški že vključeni v cene paketov. Za ostale se potni stroški obračunajo dodatno. Vse to se dogovorimo na sestanku, kjer vama bomo lahko bolj natančno povedali koliko znašajo potni stroški.

Imate v ponudbi tudi poročne tiskovine, med katerimi lahko izbirava?

Seveda, ponujamo oblikovanje vabil, ročno pisanje vabil v kaligrafiji, oblikovanje zahvalnic in tisk fotografij na sami poroki. Te fotografije se potem lahko pripnejo tudi v zahvalnice.

Ali bodo fotografije z najine poroke objavljene na vaši spletni strani in socialnih omrežjih?

Nikakor ne, razen če se predhodno o tem dogovorimo z vama. To temo obdelamo na sestanku, kjer svojo željo izpostavita tudi v pogodbi.

Ali lahko fotografije najine poroke posredujeva drugim poročnim ponudnikom, na primer cvetličarki in vizažistki?

Ko prejmeta fotografije, te postanejo vajina last in jih lahko uporabita, kjer želita, dokler ne gre za poslovno uporabo fotografij. V tem primeru bi želeli, da nas obvestite in da se nas navede kot avtorja fotografij.

Zakaj ste poročni fotografi tako dragi?

Vsak član ekipe uporablja opremo, ki je vredna preko 10.000 evrov: več fotoaparatov, več objektivov, spominske kartice, bliskavice, sprožilci, prenosni računalnik, visokokakovostni računalnik v studiu, programi za obdelovanje fotografij in podobno. Večji delež našega dela se začne šele, ko se vrnemo v studio, kjer nam post produkcija vzame še približno dvakrat toliko časa kot samo fotografiranje.

Ali sama izbereva glasbo za poročni video?

Navadno imajo pari že svojo priljubljeno pesem/glasbo, ki si jo želijo za podlago v poročnem spotu. Ampak, brez skrbi! Če se ne moreta odločiti, smo kot glasbeni navdušenci, vedno pripravljeni pomagati s tisoč in enim predlogom. V kolikor želita video javno objaviti, lahko poskrbimo tudi za glasbo za komercialne namene.

Koliko stanejo dodatne ure, če se odločiva za enega izmed paketov, vendar bo najina poroka daljša?

Dodatne ure se računajo po uri in po osebi, in sicer 35 € / uro na osebo.

Ali poleg fotografskih in video izdelkov prejmeva tudi surov material?

Vsak član ekipe uporablja opremo, ki je vredna preko 10.000 evrov: več fotoaparatov, več objektivov, spominske kartice, bliskavice, sprožilci, prenosni računalnik, visokokakovostni računalnik v studiu, programi za obdelovanje fotografij in podobno. Večji delež našega dela se začne šele, ko se vrnemo v studio, kjer nam post produkcija vzame še približno dvakrat toliko časa kot samo fotografiranje.

Ali vas lahko najamemo tudi za druge storitve, kot so na primer fotografiranje in snemanje parov, krsta, obhajil, rojstnih dni in ostalih dogodkov?

Da. Paketi veljajo tudi za podobne dogodke. Po želji si lahko sestavite tako fotografsko kot snemalsko ekipo, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam. Naše izkušnje izhajajo iz fotografije in videa parov, rojstnih dni, obhajil, krstov, zasebnih/poslovnih zabav, večjih organiziranih dogodkov in več. Kontaktirajte nas in nam zaupajte vaše želje. Skupaj bomo sestavili paket “po meri” samo za vas.
Poroka WakeUp Creation weddings

Koliko fotografij dobiva in koliko časa po poroki jih prejmeva?

Število dostavljenih in obdelanih fotografij je odvisno od števila ur poroke, se pa držimo, da po celodnevni poroki prejmete približno 800 obdelanih fotografij. Te so navadno poslane v 3 do 5 tednih po poroki.

Ali res potrebujeva dva fotografa?

To je odvisno od vajinih želja, je pa po izkušnjah to najboljša praksa, saj dva fotografa zajameta več dogajanja, nudita več fotografij, večjo raznolikost in drugačen pogled. Na primer: Za fotografiranje priprav pri ženinu in nevesto doma sta potrebna dva fotografa, saj eden ne more biti na dveh mestih hkrati.

Ali ponujate tudi fotokotiček in fotobooth?

Ja, v naši dodatni ponudbi vam ponujamo tudi foto kotiček in fotobooth. V sklopu tega imate ves čas na voljo tudi foto asistenta, ki vam pomaga pri razvijanju fotografij, izbiri foto pripomočkov ter ustvarjanju personaliziranega albuma svatov.

Ali ponujate poročno fotoknjigo?

Seveda, izbirate lahko med različnimi stili, ki si jih podrobno ogledata na sestanku.

Kaj lahko naredim, da bom videti čim bolje na svojih fotografijah?

Samo sprostite se in zaupajte fotografu. Najbolje izgledate takrat, ko se počutite dobro, sproščeno in brez pritiskov, zato je pomembno, da na poroki namenite dovolj časa tudi fotografiranju. Poročni fotograf vaju bo usmerjal in skozi zabavo ustvaril pogoje, kjer bodo nastale nepozabne poročne fotografije.

Skrbi naju, kako bova izgledala na fotografijah. Ne znava pozirati.

Te skrbi so odveč, saj vama mi svetujemo pri pozah in vedno še dodatno poskrbimo, da vaju prikažemo v najlepši luči. Tako med fotografiranjem, kot tudi kasneje z obdelavo fotografij.

Koliko časa namenite urejanju fotografij?

Za skrbno pripravo poročnega materiala, kar vključuje obdelavo fotografij, montažo krajšega videospota z najlepšimi utrinki in izdelavo fotoknjige, potrebujemo povprečno 2 do 4 tedne. Seveda pa se čas lahko razlikuje tudi od poroke do poroke (zakupljen paket, dolžina poroke, vaše dodatne želje ipd.).
Poroka WakeUp Creation weddings
Poroka WakeUp Creation weddings

Če se kaj zalomi, pa lahko popravite v Photoshopu, mar ne?

Ja in ne. Najbolje je poskrbeti za optimalne pogoje že med samim fotografiranjem: z dobro postavitvijo oseb in ustrezno lokacijo. V postprodukciji se urejajo splošne podrobnosti, ne pa čisto vsi detajli. Photoshop lahko dela čudeže in nikoli ni problem fotografij dodatno obdelati, a ker zahteva tudi ogromno časa, ga je treba glede na vložen trud potem tudi zaračunati.

Zasledil/a sem fotografije različnih fotografov, ki so izdelane v različnih slogih: nekatere mehke in pastelne, druge so zelo ‘čiste’, tretje pa take, kot da bi bile posnete na starem filmu. Kako to dosežete?

Vsak fotograf sledi svojemu občutku, izhaja iz sebe in tudi pušča sledi svoje osebnosti v fotografijah (barvah, sencah, kontrastih, ipd.), vendar pa to ne pomeni, da bodo fotografije ustvarjene samo po fotografovem okusu. S stranko se vedno dogovorimo, kakšen stil ji najbolj ustreza in to upoštevamo že pri samem fotografiranju ter seveda tudi kasneje pri obdelavi.

Ali ponujate tudi poročni video?

Seveda. Video je čisto nekaj drugega, saj popolno zajame najlepše trenutke vajinega poročnega dneva in ga prikaže še v drugačni luči.

Zakaj (poleg fotografij) potrebujem tudi snemanje poroke?

Res je, da slika pove več kot 1000 besed, vendar je posnetek tisti, ki vaju bo vsakič, ko ga bosta pogledala, v spominih vrnil nazaj na poroko in oživel v vama vse najlepše občutke ljubezni in sreče, ki sta vaju preplavljala tega posebnega dne.

Ali posnamete civilni in cerkveni del poroke v celoti?

Poročni paketi vsebujejo poročni videospot z najlepšimi utrinki. Z doplačilom v vrednosti 250 € vam v celoti, kot arhivski video, posnamemo tako civilni kot cerkveni del vajine poroke. V tem primeru ženina ozvočimo s skritim mikrofonom, ki posname vajin glas. Lahko vam posnamemo samo enega od navedenih obredov, v tem primeru znaša doplačilo 180€. Z doplačilom v vrednosti 150 € pa lahko v celoti posnamemo tudi še vajin prvi ples, ples s starši in govore na večerni zabavi.

Ali posnamete tudi daljši poročni video?

Priporočamo poročni videospot v dolžini približno 4 minute, ki popolnoma zajame najlepše utrinke vajine poroke. 4 minutni video je v tem trenutku tudi najbolj priljubljena izbira naših mladoporočencev. Z doplačilom 450€ ponujamo tudi arhivski video, ki dokumentira vajin poročni dan v celoti. Dolžina takega videa je približno 30 do 45 minut.

Koliko stane dodatni snemalec?

Cena vsakega dodatnega snemalca, ki ni del izbranih paketov, znaša 250€ do 8 ur prisotnosti oziroma 350€ do 15 ur prisotnosti.

Kaj je prednost, če naročiš fotografske in snemalske poročne storitve pri istem podjetju?

Če sta fotograf in snemalec del iste ekipe, se z lahkoto izogneta nesporazumom in morebitnim motečim elementom med samim fotografiranjem in snemanjem. Ker imata oba med seboj že utečen način dela, se lažje prilagodita in komunicirata, delo pa bo na tak način potekalo bolj gladko kot sicer, ko se interesi fotografa in snemalca med seboj križajo.
Poroka WakeUp Creation weddings
Poroka WakeUp Creation weddings

Koliko vnaprej naj rezerviram poročnega fotografa/snemalca?

Navadno imamo poročna fotografiranja in snemanja rezervirana že vsaj pol leta pred poroko. Se pa seveda najde tudi kakšna “last minute” stranka, vendar mora imeti veliko srečo, da smo še prosti.

Kako rezervirava termin? Kako je s plačilom?

Termin poročnega fotografiranja je dokončno potrjen s podpisom pogodbe in s plačilom avansa v vrednosti 20% končnega zneska. Preostanek je potrebno plačati, do dneva vajine poroke ali na dan vajine poroke.

Se lahko srečamo v živo, preden se dokončno odločiva za rezervacijo?

Vsekakor, sestanke v živo močno spodbujamo in so utečena praksa, saj se ob kavici najlažje dogovorimo o vajinih željah, pričakovanjih in načrtih glede poročnega dne.

Kako veva, da se lahko popolnoma zaneseva na vašo ekipo?

Da vas tovrstna vprašanja ne bodo skrbela in da bo naše sodelovanje kar najbolj zanesljivo, bomo že na samem sestanku podpisali pogodbo, s katero jamčimo za resnost in kakovost naših storitev.

Koliko oseb iz vaše ekipe bo sodelovalo na poroki?

Število fotografov in snemalcev je odvisno od obsega vajine poroke in vajinih želja. Na uvodnem sestanku vama bomo glede tega svetovali in skupaj bomo določili primerno število oseb.

Nisva prepričana, če potrebujeva 4-člansko ekipo. Ali ni to preveč?

Izkušnje so nam pokazale, da se 4-članska ekipa obnese najbolje, saj lahko le na tak način zagotovimo raznolikost in dinamičnost fotografij in videoposnetkov. Prav tako pa lahko na tak način spremljamo obe družini hkrati. To je še zlasti zelo pomembno na začetku pri pripravah pri ženinu in pripravah pri nevesti ter tudi kasneje, ko se svatje razkropijo po prizorišču.

Skrbi naju, da boste na poroki moteči, kako se lahko temu izognemo?

Med poroko smo zelo profesionalni, diskretni in usklajeni, prav tako pa se poslužujemo le najnovejših tehnologij, ki omogočajo brez slišno fotografiranje. Ker sta fotograf in snemalec del iste ekipe, se z lahkoto izognemo nesporazumom in morebitnim motečim elementom.

Kaj se zgodi, če na poroko na koncu ne morete priti?

To se ne zgodi. V primeru najhujšega, da je nekdo prisiljeno odsoten, ga bo nadomestil drug član ekipe.
Poroka WakeUp Creation weddings
Poroka WakeUp Creation weddings

Ali lahko fotografije shranite na več lokacij? Kaj se bo zgodilo, če se fotografova kamera, računalnik ali SD kartica uniči, izgubi ali pa je ukradena?

Vsi naši aparati zapisujejo material na dve kartici hkrati in vsak od nas ima s seboj tudi rezervni aparat. Prav tako pa imamo na voljo programsko opremo za obnovitev materiala iz okvarjenih kartic. Skratka, možnost, da bi ostali brez posnetega materiala, je zelo zelo majhna in se nam kaj takšnega še ni zgodilo.

Ali so v ceno storitev vključeni potni stroški?

Kadar gre za poroko z manj lokacijami, ali pa te niso od Ljubljane oddaljene več kot 50 km, so potni stroški že vključeni v cene paketov. Za ostale se potni stroški obračunajo dodatno. Vse to se dogovorimo na sestanku, kjer vama bomo lahko bolj natančno povedali koliko znašajo potni stroški.

Imate v ponudbi tudi poročne tiskovine, med katerimi lahko izbirava?

Seveda, ponujamo oblikovanje vabil, ročno pisanje vabil v kaligrafiji, oblikovanje zahvalnic in tisk fotografij na sami poroki. Te fotografije se potem lahko pripnejo tudi v zahvalnice.

Ali bodo fotografije z najine poroke objavljene na vaši spletni strani in socialnih omrežjih?

Nikakor ne, razen če se predhodno o tem dogovorimo z vama. To temo obdelamo na sestanku, kjer svojo željo izpostavita tudi v pogodbi.

Ali lahko fotografije najine poroke posredujeva drugim poročnim ponudnikom, na primer cvetličarki in vizažistki?

Ko prejmeta fotografije, te postanejo vajina last in jih lahko uporabita, kjer želita, dokler ne gre za poslovno uporabo fotografij. V tem primeru bi želeli, da nas obvestite in da se nas navede kot avtorja fotografij.

Ali sama izbereva glasbo za poročni video?

Navadno imajo pari že svojo priljubljeno pesem/glasbo, ki si jo želijo za podlago v poročnem spotu. Ampak, brez skrbi! Če se ne moreta odločiti, smo kot glasbeni navdušenci, vedno pripravljeni pomagati s tisoč in enim predlogom. V kolikor želita video javno objaviti, lahko poskrbimo tudi za glasbo za komercialne namene.

Koliko stanejo dodatne ure, če se odločiva za enega izmed paketov, vendar bo najina poroka daljša?

Dodatne ure se računajo po uri in po osebi, in sicer 35 € / uro na osebo.

Ali poleg fotografskih in video izdelkov prejmeva tudi surov material?

Surovega materiala ne predajamo, saj je to le pol-izdelek, ki nikakor ne more predstaviti ustvarjalne vizije fotografa ali snemalca na način, kot ga predstavijo končani izdelki. Z veseljem pa vam nudimo storitev izdelave arhivskega videa.

Ali vas lahko najamemo tudi za druge storitve, kot so na primer fotografiranje in snemanje parov, krsta, obhajil, rojstnih dni in ostalih dogodkov?

Da. Paketi veljajo tudi za podobne dogodke. Po želji si lahko sestavite tako fotografsko kot snemalsko ekipo, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam. Naše izkušnje izhajajo iz fotografije in videa parov, rojstnih dni, obhajil, krstov, zasebnih/poslovnih zabav, večjih organiziranih dogodkov in več.

Kontaktirajte nas in nam zaupajte vaše želje. Skupaj bomo sestavili paket “po meri” samo za vas.

Kakšno je doplačilo za dodatne storitve pri paketu, kot je na primer snemanje z dronom ali posnetek delov poroke v celoti?

Doplačilo za omenjene stvari se dogovori na osebnem sestanku, saj so odvisne od številnih dejavnikov, kot so število članov v ekipi, lokacija poroke, vreme in podobno.

Zakaj ste poročni fotografi tako dragi?

Fotografiranje poroke se marsikomu na prvi pogled zdi kot enostavno zaslužen denar z zelo malo dela, a temu ni tako. Za začetek ima vsak član ekipe na sebi opremo, ki je vredna preko 10.000 evrov: več fotoaparatov, več objektivov, spominske kartice, bliskavice, sprožilci, prenosni računalnik, visokokakovostni računalnik v studiu, programi za obdelovanje fotografij in podobno. Večji delež našega dela se začne šele, ko se vrnemo v studio, kjer nam post produkcija vzame še približno dvakrat toliko časa kot samo fotografiranje.

Poroka WakeUp Creation weddings

Imava vprašanje, na katerega nisva našla odgovora. Kako vas lahko kontaktirava?

Pišete nam lahko na e-naslov info@wakeup.si, izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani wakeup.si ali pa nas pokličete na telefonsko številko 041/345-400, kjer vama bomo z veseljem odgovorili v najkrajšem možnem času.

Imava vprašanje, na katerega nisva našla odgovora. Kje vas lahko kontaktirava?

Pišete nam lahko na e-naslov weddings@wakeup.si, izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani wakeup.si ali pa nas pokličete na telefonsko številko 041/345-400, kjer vama bomo z veseljem odgovorili v najkrajšem možnem času.

Sledita nam na družbenih omrežjih.
Hvala za vaše zaupanje.
Odgovorili vama bomo v najkrajšem možnem času.

Spoznajmo se!

Za več informacij in podrobnejši cenik nam pošljita povpraševanje.

Komaj čakamo, da vaju spoznamo!