Poročni paketi za vsak okus. Kreativni, empatični, sproščeni. Ekipa predana vašemu zadovoljstvu.

Kdo smo?

Smo več kot kreativna agencija. Smo izkušena in nadarjena ekipa ustvarjalcev, spletnih oblikovalcev, digitalnih navdušencev, strastnih fotografov in snemalcev, skratka oseb, ki delajo čudeže na področju spletnega marketinga, izdelave spletnih strani ter foto/video produkcije.

Umetniško ustvarjanje je naša strast, ki jo izražamo tudi s fotografijo porok. Največ nam pomeni ovekovečiti neprecenljiv in enkraten dogodek tako, da je hkrati visokega standarda, da izpolni vaša pričakovanja ter da vas edinstvenost izdelka preseneti in morda tudi navduši, tako kot vedno znova navduši nas.

Mi smo WakeUp Creation!

Naše vrednote

Resnično smo drugačni. Zavedamo se, da je biti podoben ostalim dolgočasno in prav nič izvirno. Odlikuje nas tesna povezanost kljub različnim okusom in idealom, celostni pristop in prijaznost. Umetnost je popolnoma subjektivna in temelji na dojemanju estetike, zato nihče nima za res samo prav ali narobe. Naše delo nas razveseljuje in smo zelo strastni ter pozorni tudi na podrobnosti.

Vsake oči imajo svojega malarja.

Kljub različnim stilom smo razvili močno skupno točno, ki jo nenehno razvijamo in dopolnjujemo. To je fotografija z večkratno osvetlitvijo. Ta tehnika obstaja že več kot sto let, kljub temu pa še vedno zahteva bistveno več priprav kot navadna fotografija. Končni rezultat je zelo odvisen od ustreznosti posameznih fotografij.

Primer fotografije z dvojno osvetljitvijo:

Primer fotografije z dvojno osvetljitvijo: