Poročni paketi za vsak okus. Kreativni, empatični, sproščeni. Ekipa predana vašemu zadovoljstvu.

Kako bo izgledal vajin dan z nami?

Priprave

Dobro jutro!

Zdaj tečejo vajini zadnji trenutki pred vajinim prvim srečanjem pred poroko. Se že veselita?

Med tem, ko se vidva vsak po svoje urejata, bomo mi lovili spontane trenutke in malenkosti vajinih priprav, ki so še kako pomembne za popolno poroko. Zdaj je čas za prve požirke penine, zadnje nasvete vajinih bližnjih in nasmehe ob pogledu na srečo, ki vaju danes čaka.

Šranga

Tradicija, prihajamo!

Nekateri  jo obožujete, nekateri malo manj. A ne skrbite, naj bo vajin prevzem neveste še tako težek, poseben…ne boste nas presenetili. Ujeli bomo čisto vsak trenutek pogajanja, saj verjamemo, da si bo nevesta kasneje z veseljem ogledala, kako se je odrezal njen mož.

Civilna poroka

Civilna poroka predstavlja trenutek, ko se vajini življenjski poti uradno združita. Vsi svatje vaju bodo nestrpno pričakovali, ob koncu pa vaju zasipali z rižem, cvetnimi lističi ali konfeti. Od sedaj naprej sta združena pod istim priimkom.

Cerkvena poroka

Zakon je zveza med ženo in možem, iz katere nastane družina, družina pa je celica vsake družbe. V cerkvi se pred bogom zaobljubita drug drugemu in izpolnita zakrament svetega zakona.

Photoshoot

Kot poročnim fotografom nam je najpomembneje, da vajino ljubezensko zgodbo predstavimo na iskren način, ki bo tudi v prihodnjih letih vzbudil neprecenljive spomine na vajin dan.

V naši družbi bosta nasmejana in sproščena, saj imamo večletne izkušnje s fotografijo parov in mladoporočencev. Že imate idejo kakšne fotografije bi želeli?

(pssst, tudi če sta bolj sramežljive narave vaju bosta naša pozitivna energija in zabavne ideje spravili v dobro voljo in izgnale tremo pred kamero) 🙂

Večerni program

Poleg tradicionalnih obredov so značilnost prav vsake poroke zabavne aktivnosti. Ujeli bomo elegantne korake vajinega prvega plesa, akcijske posnetke plesa s svati in številne igre.

Od splošne lokacije do najmanjših podrobnosti – vse to se nam zdi zelo pomembno, saj se le tako lahko pričara magičnost vajinega dne.

Torta in žur

Običaj poročne torte poznamo že od rimskih časov in je prav tako zelo pomemben del vajine poroke, saj predstavlja vrhunec večera. Poročna torta je v bistvu tudi umetniško delo.

Skupaj odrežeta prvi kos in si zagotovita vstop v zakon, ki je sladek kot poročna torta.

Vaju zanima tudi:

Si želita za večno zapomniti čarobne trenutke vajinega dne?

Vabila

Povabite jih v stilu! Morda unikatna ročno pisana vabila v kaligrafski pisavi? Ali pa prepustite naši oblikovalki, da za vas ustvari dizajn, ki bo navdušil goste. Zaupajte nam vaše želje.

Za vaš posebni dan vzpostavimo privatno spletno stran, kjer svatje dobijo vse osnovne informacije o poteku dneva. Uporabite jo tudi za potrditev udeležencev.

Photo booth je podoben foto kabini. Številni rekviziti poskrbijo, da se svatje zabavajo, družijo med seboj in se fotografirajo. Photo booth sam tiska posnete fotografije, ki so tudi zelo kvalitetne.

Priskrbimo profesionalnega frizerja in vizažista, meglo posebnih efektov za popestritev prvega plesa, tisk fotografij na lokaciji in vedno dostavimo končni produkt v lepi leseni embalaži.

Spoznajmo se!

Za več informacij in podrobnejši cenik nam pošljita povpraševanje.

Komaj čakamo, da vaju spoznamo!

Hvala za vaše zaupanje.
Odgovorili vama bomo v najkrajšem možnem času.